Újdonságok / Hírek

Újdonságok / Hírek

 • 2022.01.28. Pontgyűjtésre fel!


  Bevezetjük a pontgyűjtős hűségrendszert!
  Minden webshopban elköltött 1000 Ft után 10 pontot adunk a fiókodhoz.

  Az összegyűjtött pontokat a fizetés során felhasználhatod, amik így levonódnak a rendelésed összegéből.

  1 Pont 1 Forintnak felel meg.
  A Fiókom – Pontok menüpont alól nyomon követhetőek az aktuális pont egyenlegek. • 2022.01.26. Pörgess kedvezményért!


  Szeretnénk Nektek kedveskedni egy kis játékos akcióval. Figyeld az oldalt, mert néha megjelenik egy szerencsekerék, ahol 5%, 10% kedvezményt vagy ingyenes szállítást pörgethetsz. Akár többször is előbukkanhat a szerencsekerék, de kerékből származó kuponkódot felhasználónként csak egyszer fogad el a rendszer. Sok sikert és kellemes időtöltést az oldalon!
 • 2020.10.09. Fejlesztés


  Elkezdtük a gyártástechnológiánk fejlesztését, hogy hatékonyabban tudjunk előállítani meghajtószíjakat.Amint a fejlesztésünk végéhez érünk, gyorsabban tudjuk majd előállítani és még jobb minőségben a meghajtószíjakat. Mivel nem vonunk be külső forrásokat, ezért egy kicsit lassabban haladunk, a gyártás tekintetében is, viszont nem szeretnénk a csillagos egekbe emelni az árakat. Persze lesznek változások az áraink tekintetében, de ez inkább azt jelenti, hogy egységesebbek lesznek.. Ezzel a fejlesztéssel egyidejüleg, elkezdődhet az idlerek gyártása is amit természetesen már az új gyártástechnológiával állítunk elő. Reméljük mihamarabb végzünk az átállással és mindenki miharabb működésre bírhatja kedvenc gépét.

 • 2020.10.09. Idlerek


  A fejlesztésünkkel egyidejűleg, végre elkezdhetjük az idlerek gyártását is, mellyel úgy hisszük, hogy sok hiányosságot tudunk pótolni a piacon.Végre elkezdhetjük gyártani az idlereket, de ezt már teljesen az új gyártástechnológiánkkal állítjuk elő. Természetesen nem könnyű mert idler méreteink vannak, de mi úgy szeretnénk ezt feltüntetni webáruházunkban, hogy már típusra kereséssel meg lehessen találni.

 • 2020.01.28. Mától utánvéttel is!


  Jó hír, hogy a mai naptól utánvéttel is lehet rendelést leadni. Egyelőre még csak Foxposttal kérhető. Az utánvét lehetősége a Foxposttal elérhető csomagautomatába és házhozszállítással is. Más futárszolgálattal történő szállítás is elérhető lesz hamarosan
  melynél szintén igénybe lehet venni az utánvét szolgáltatást.